Anlita en medial samtalsterapeut

Har du mycket funderingar i huvudet för tillfället? Då kan det vara bra att ta hjälp av en medial samtalsterapeut. Vendelas Telefonbyrå är mer än en vanlig tarotlinje. Här hittar du väldigt duktiga medier som kan läsa tarot, men som också har många andra kompetenser, bland annat inom healing och alternativmedicin.

Alla är valda utav det TV-kända mediet Vendela Cederholm och hon har bara anlitat medier som hon varmt kan rekommendera. Deras uttalade mål är att hjälpa sina medmänniskor på ett så bra sätt som möjligt genom att erbjuda en service som du som kund verkligen har nytta av.

Kostnaden ligger på 20 kr per minut och du kan ringa om du har kontantkort. Det går att boka en tid i förväg om du skulle vilja göra detta. Då kostar 30 minuter 500 kr och du kan betala via kontokort i stället. Det finns lite olika andra varianter när det gäller betalningar och alternativ och du hittar dessa på hemsidan.

En medial samtalsterapeut kan hjälpa till med mycket

Medial vägledning brukar man använda när man kanske har svårt att få svar på sina funderingar från annat håll, eller vill komplettera sin input via mer andliga kanaler så att säga. Det kan också handla om att man har någon närstående på andra sidan som man vill ha kontakt med och då är det givetvis det enda sättet att ta till.

En medial samtalsterapeut kan hjälpa dig med många olika saker, men det är naturligtvis viktigt att man anlitar rätt medium, en person som både är kunnig och som man kan lita på. Det handlar inte om att låta någon få ett för stort inflytande på ens liv, utan snarare om att spegla sig i diverse budskap som kan komma via mer andliga frekvenser. Detta kan naturligtvis rekommenderas i många olika livssituationer.