Kontrastmarkering vid trappor är ett bra hjälpmedel

För att göra samhället tryggt och säkert för alla att vistas i är det viktigt att man alltid ser till så att man gör olika terrängskillnader synliga och märkbara även om man har någon typ av handikapp. Då finns det en mängd olika hjälpmedel som man kan använda sig av för att det aldrig ska bli några problem för någon att se och märka när det kommer exempelvis en tågräls, dörr eller trappa, något som annars kan utgöra en mycket stor fara om man inte görs uppmärksam på detta. 

Då är kontrastmarkering trappor något som man absolut ska använda sig av för att enkelt och smidigt göra det möjligt för alla att kunna märka och se när det kommer en trappa, något som annars kan få mycket negativa konsekvenser om man inte ser detta. Kontrastmarkering vid trappa ska alltid vara såväl synlig med hjälp av färg, ofta svart och gul som signalerar uppmärksamhet och fara samt att den ska ha en struktur som gör det möjligt att känna den med exempelvis rullstol eller rullator. 

Hos Taktil Profil AB har man arbetat med att tillverka olika typer av kontrastmarkeringar för olika miljöer och markskillnader i många år så ni kan alltid känna er trygga med att deras produkter håller mycket hög kvalitet och de funktioner som man efterfrågar.

Beställ kontrastmarkering på nätet​

Eftersom att man hos Taktil Profil AB alltid strävar efter att kunna göra sina kunder så nöjda som möjligt har de sett till att ha ett komplett utbud av olika kontrastmarkeringar för sådant som trappor och andra skillnader som kan finnas. 

Ni kan alltid se deras kompletta utbud och sortiment på hemsidan där ni även kan lägga er beställning direkt och få en offert från företaget. Ni surfar snabbt och enkelt in på www.taktilprofil.se för att läsa mer och hitta alla kontaktuppgifter som ni kan behöva. ​​